Nebraska

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Nebraska

Ingatlan eladó Nebraska

Északról határos a Dél-Dakotával; keleti irányban Iowával és Missourival; délen Kansasszal; délnyugat-Colorado; nyugatra Wyomingban. A Missouri folyó az egész keleti határt jelöli.

Nebraska egy Egyesült Államok egyesült állama, amely egyaránt nagy síkságok és középnyugati államok. A főváros Lincoln, a főváros Omaha, a Missouri folyón található.

A Nebraska ingatlanpiac továbbra is 2018-ra nőtt. Az elmúlt évben a Nebraska-i ingatlanok eladási árai 1994 óta gyors ütemben emelkedtek, ahogy az állam gazdasága erősödött.

A Nebraska-i ingatlanok értékesítési árai az elmúlt két évben felgyorsultak és a második negyedévben tovább emelkedtek. 2018 első negyedévében a Nebraska-i árak 26% -kal voltak magasabbak, mint a recesszió elején.

A recesszió idején a Nebraska ingatlanpiac stabilitása részben hozzájárult ehhez az erőhöz.

Ezen kívül, a lakásárak emelkedtek az egész állam. Az utóbbi években az árak nagyszerűek, de az Omaha és a Lincoln növekedése is figyelemre méltó. A Lincolnban a lakásárak az elmúlt négy negyedévben átlagosan 8,4% -kal emelkedtek, sőt meghaladták az 1990-es évek növekedési ütemét.

Az elmúlt öt évben az átlagos lakásárak a Nebraska-ban több mint 30% -kal nőttek a magas, közepes és alacsony árfekvésű otthonokban.

Nagyon korlátozott kínálat széles és állandó árakon.

Az építési költségek növekedése szintén hozzájárult a nebraskai ingatlanok árának magasabb árához.

A Nebraska-i befektetési korlátozásokkal és a bérleti díjaknál gyorsabban emelkedő árakkal a lakástulajdonlás csökkent. 2018 első negyedévében a tulajdonosi arány a Nebraska-ban 5 százalékponttal volt alacsonyabb, mint 2009-ben.

A Lincoln Nebraska-i ingatlanpiaca a lassú növekedés előnyeinek fényes példája. A Lincoln ingatlanpiacának modellje lehet más amerikai városok számára.

A jelenlegi Lincoln átlagos lakásárak alacsonyabbak, mint az országos átlag. Bár a Lincoln ingatlanpiacja alacsonyabb az országos átlagnál, 11,4% -os éves értéket ért el, szemben az országos átlag 6,7% -ával.

Az a tény, hogy a Lincoln ingatlanpiacja páratlan, vagy egyes esetekben meghaladta az országos átlagot, a piac erősségéről beszél.

Sok oka van annak, hogy a Lincoln ingatlan olyan vonzó lehet-e, hogy Nebraska-ban vásároljon vagy vásároljon ingatlanokat. A Lincoln ingatlanbefektetések számára a piaci kereslet növekedése lehet a legvonzóbb. Ez egy olyan terület vonzerejétől kezdődik, amelyben dolgozni kell. Kevés város büszkélkedhet jobb számokkal. Ennek eredményeképpen a Lincoln Nebraska-i ingatlanokba történő ingatlanbefektetéseinek hasznára kell válniuk.

Egy másik pozitív jel az új építőipari készletek mennyiségére vonatkozik a piacon. Az elmúlt tizenkét hónapban 902 új építési engedély létezett a piacon. Az elmúlt három évben a Lincoln messze meghaladja az új lakhatási engedélyek országos átlagát.

Lincoln továbbra is az ingatlanpiac ösztönzője. Minden piac kis korrekciós időszakokon megy keresztül. A legjobb piacok ezt a katalizátorként használják a folyamatos növekedéshez. A szilárd alapok és a tartós növekedés időszakai miatt a Lincoln ingatlanpiacja jó irányba mutat.

Az ingatlanpiac Omaha-ban 2018-ban nagyon más, mint néhány évvel ezelőtt. Az Omaha-i ház értéke 8,0% -kal nőtt az elmúlt évben, és várhatóan a következő évben -0,7% -kal csökken.

  •  
    Belépés Nebraskába. Külföldi és Nebraskában él.

        A 93 megyéjével a nemzet, amit ma úgy döntöttünk, hogy összpontosítunk ... Nebraska! Igen, még mindig Amerikában vagyunk, pontosan az ország központi részén. Nem meglepő, hogy a híres szlogen „Nebraska: ahol a Nyugat kezdődik” kifejezetten a földrajzi elhelyezkedése alapján jött létre. ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 15443

Eladás Mezőgazdasági terület, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

310,734,097.63HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

6150120 m²
TAVASZI CREEK Ranch - Sioux megyében, Nebraska: A tavaszi Creek Ranch Grass egy összefüggő 1520 ± deeded ranch amely erősen-sodded füves legelők, réte...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

Eladás Ház, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

71,286,057.69HUF
Eladás
Ház

1200 m²
2 BR, 1-1/2 BA tiszta otthon egy nagy környéken
UNAVAILABLE
Cod. 3591

Eladás Ház, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

2,120,303,254.44HUF
Eladás
Ház

450 m²
Egyedi tervezésű Home,
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB